Skip to main content

Ieder kind in zijn kracht

Ieder kind in zijn kracht

Aanmelden

Inschrijven is op het moment alleen mogelijk voor kinderen jonger dan 6 jaar en kinderen die naar een reguliere groep gaan. Wanneer u overweegt uw kind aan te melden op onze school, zou u ons dan bij voorkeur willen mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  De directie informeert u dan over de mogelijkheden.

Nieuwkomers

Voor nieuwkomers is er op het moment een speciale regeling in verband met de lange wachtlijst. Als u op zoek bent naar een school waar uw kind Nederlands kan leren, moet u zich inschrijven op de website van de gemeente Den Haag. Dit geldt voor kinderen vanaf 6 jaar.

U kunt zich inschrijven via https://scholenwijzer.denhaag.nl/

Op de eerste pagina staat een zwarte knop, waarmee mensen die nieuw zijn in Nederland hun kind(eren) kunnen aanmelden voor de wachtlijst voor onderwijs in Den Haag.
Als we plekken vrij hebben op onze school, melden we dit bij de gemeente. Woont u in de buurt van onze school en bent aan de beurt op de wachtlijst, dan krijgen u en uw kind een uitnodiging voor een eerste gesprek.